Sail Away paita, valkoinen

Sail Away paita valmistetaan 100% luomupuuvillasta Nokian Neulomolla. Myydyistä tuotteista lahjoitamme 1 euron per tuote Naisten Linjalle.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

tuotetunnus (SKU) TP535 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sail Away paita valmistetaan 100% GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Tuote valmistetaan yhteistyössä Nokian Neulomon kanssa, jossa tehdään sekä itse materiaali että tuotteen ompelu. Flex-painatus tehdään tamperelaisessa tekstiilipainossa. T-paita on unisexmallia.

Myydyistä tuotteista lahjoitamme 1 euron per tuote Naisten Linjan tukemiseen.

Tarkistathan mittataulukon valitessasi kokoa. Mittataulukko ja tuotteen tasokuva löytyvät kuvista.

Tuotteen voi pestä pesukoneessa 40 asteessa ja silittää kahdella pisteellä.

 

Naiseus on supervoimaa.

Girl Gang -mallistomme juhlii naiseutta, jolle ei ole yhtä määritelmää. Siksi juhlimisen ohella tämä tyttöjengi kamppailee, jotta maailma voisi olla tasa-arvoisempi. Meidän mielestä jokaisella pitäisi olla mahdollisuus olla omanlaisensa voimanainen.

Arvostamme tasa-arvon eteen tehtyä työtä, mutta myös tiedostamme, että tehtävää on vielä. Päätimme ottaa haasteen vastaan, ja siitä syntyi Girl Gang -mallisto. Se on meidän oljenkorsi kohti tasa-arvoisempaa maailmaa. Jokaisen pitää voida toteuttaa naiseuttaan mitä ikinä se onkaan ja samalla kokea olevansa upea ja vahva. On voimaannuttavaa ja etuoikeutettua, että voimme työllämme tukea meille tärkeitä arvoja. Olemme ylpeitä siitä.

Säkin voit tulla meidän Girl Gangiin, vahvojen naisten jengiin. Näytetään, mihin kaikkeen upeaan me tällä tyttöenergialla pystytään!

Lisätiedot

Paino 0.15 kg
Koko

, , , , ,