Sport Sweatdress

159,00 

Monikäyttöisestä collegemekosta löytyy korkea kaulus ja tietysti taskut. Mekon helma yltää noin polven yläpuolelle. Hihoissa on Uhana Design logokuminauha, joka on valmistettu Virroilla, Killinkosken kylässä. Valmistaja Inka Oy.

Collegemekko on valmistettu mustasta luomupuuvillacollegesta (96% GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, 4 % elastaani). Tuote on valmistettu yhteistyössä Nokian Neulomon kanssa, jossa tehdään sekä itse materiaali että tuotteen ompelu.

Poista
Tuotetunnus (SKU): TP139 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Monikäyttöisestä collegemekosta löytyy korkea kaulus ja tietysti taskut. Mekon helma yltää noin polven yläpuolelle. Hihoissa on Uhana Design logokuminauha, joka on valmistettu Virroilla, Killinkosken kylässä. Valmistaja Inka Oy.

Collegemekko on valmistettu mustasta luomupuuvillacollegesta (96% GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, 4 % elastaani). Mekko on valmistettu yhteistyössä Nokian Neulomon kanssa, jossa tehdään sekä itse materiaali että tuotteen ompelu.

Tuotteen voi pestä pesukoneessa 40 asteessa ja silittää kahdella pisteellä.

Mittataulukko löytyy kuvista.

 

Inspiraationa Uhana Sport -mallistolle ovat itsenäiset naiset, joilla on monta rautaa tulessa. Aktiivinen elämä vaatii vaivattomia luottovaatteita, jotka sopivat moniin tilanteisiin. Uhana Sportin vaatteissa voi vetää tiukan treenin tai pitkät päiväunet, tai vaikka molemmat – mitä kehosi sillä hetkellä tarvitseekaan. Uhanan filosofiassa hyvinvointi ja liikunta kuuluvat kaikille!

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

, , , ,