Rosvokissa lasten paita

100% luomupuuvillasta valmistettu tuote. Ompeleet ja niskalappu on valmistettu luomupuuvillasta ja pesulappu on valmistettu luomupuuvillan kuorimassasta.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Lasten paidan materiaali on 155 grammainen Jersey-neulos.

Paita on 100% luomupuuvillasta valmistettu tuote. Ompeleet ja niskalappu on valmistettu luomupuuvillasta ja jopa pesulappu on valmistettu luomupuuvillan kuorimassasta.

Kehruu, neulos ja ompelu tehdään Intiassa. Tuote on painettu Suomessa.

Energian säästämiseksi pese vaate 30 asteessa nurinpäin käännettynä. Energian säästämiseksi myöskään rumpukuivausta ei suositella. Tuuleta tarpeen mukaan ja kierrätä käytön jälkeen eteenpäin!

T-paidan valmistaja on englantilainen Continental Clothing Company Ltd, joka on Fair Wear Foundationin jäsen. FWF varmistaa työntekijöiden hyvinvoinnin koko tuotantoketjussa. CCC Ltd on myös Enviromental Justice Foundationin jäsen. Tämän lisäksi CCC Ltd on palkittu Ethical Corporation -palkinnolla. Continental Clothing Company Ltd on hiilineutraali yritys.

EarthPositive -tekstiilien tuotantoketjun ensisijaisena energianlähteenä on kolmekymmentä massiivista tuuliturbiinia, jotka toimivat jatkuvana uusiutuvan sähköenergian lähteenä.

EarthPositive –tuotteita ei kuljeteta lentoteitse, vaan kuljetukseen käytetään konttikuljetusta meriteitse.

Värjäysprosessin jätevedet kierrätetään tarkkaan suljetun puhdistusjärjestelmän kautta, missä käytetään erityisiä vedenkäsittelylammikoita ja hiekkafilttereitä sekä käänteistä osmoosia, jolloin värjäysvesi ei valu puhtaan veden joukkoon. Puuvillan käsittelyyn tarvitaan runsaasti vettä. Tuotannossa pyritään hyödyntämään monsuunisadevedet.

Printin on painanut Tam-Folio Tampereella. Printin koko on 19,5cm x 28cm.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Koko

, , , ,