GRL PWR lasten paita

GRL PWR ! Tämä lasten paita on osa Uhana Designin Girl Gang -mallistoa. Lasten GRL PWR paita on 100 % luomupuuvillasta valmistettu tuote.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

GRL PWR!

Paita on osa Uhana Designin Girl Gang-mallistoa. Paidan tuotosta lahjoitetaan 1€/paita Naisten Linjalle.

Paidan materiaali on 155 grammainen Jersey-neulos.

Paita on 100% luomupuuvillasta valmistettu tuote. Ompeleet ja niskalappu on valmistettu luomupuuvillasta ja jopa pesulappu on valmistettu luomupuuvillan kuorimassasta.

Kehruu, neulos ja ompelu tehdään Intiassa. Tuote on painettu Suomessa.

Energian säästämiseksi pese vaate 30 asteessa nurinpäin käännettynä. Energian säästämiseksi myöskään rumpukuivausta ei suositella. Tuuleta tarpeen mukaan ja kierrätä käytön jälkeen eteenpäin!

T-paidan valmistaja on englantilainen Continental Clothing Company Ltd, joka on Fair Wear Foundationin jäsen. FWF varmistaa työntekijöiden hyvinvoinnin koko tuotantoketjussa. CCC Ltd on myös Enviromental Justice Foundationin jäsen. Tämän lisäksi CCC Ltd on palkittu Ethical Corporation -palkinnolla. Continental Clothing Company Ltd on hiilineutraali yritys.

EarthPositive -tekstiilien tuotantoketjun ensisijaisena energianlähteenä on kolmekymmentä massiivista tuuliturbiinia, jotka toimivat jatkuvana uusiutuvan sähköenergian lähteenä.

EarthPositive –tuotteita ei kuljeteta lentoteitse, vaan kuljetukseen käytetään konttikuljetusta meriteitse.

Värjäysprosessin jätevedet kierrätetään tarkkaan suljetun puhdistusjärjestelmän kautta, missä käytetään erityisiä vedenkäsittelylammikoita ja hiekkafilttereitä sekä käänteistä osmoosia, jolloin värjäysvesi ei valu puhtaan veden joukkoon. Puuvillan käsittelyyn tarvitaan runsaasti vettä. Tuotannossa pyritään hyödyntämään monsuunisadevedet.

Printin on painanut Grillin’ Clothing Tampereella. Printin koko on 21cm x 18cm. Paidan printti on POLI-FLEX® PREMIUM -printti, jolla on ÖkoTex® standardi 100 -sertifikaatti. Ei sisällä PVC:tä, pehmentimiä, ftalaatteja tai raskasmetalleja.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Koko

, , , ,