Girl Gang pinssi

10,00 

Girl Gang -mallistomme juhlii naiseutta, jolle ei ole yhtä määritelmää. Meidän mielestä jokaisella tulee olla mahdollisuus olla omanlaisensa voimanainen.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) TP815 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Girl Power!

Girl Gang pinssit on valmistettu Suomessa. Materiaalina niissä on messinkijäljitelmä ja maalaus on tehty käsin emalimaaleilla.

Girl Gang-pinssin leveys on 2,8 cm ja korkeus n. 1 cm. Pinssi on pakattu taustapahviin.

Myydyistä tuotteista lahjoitamme 1 euron per tuote Naisten Linjan tukemiseen.

Huom! Pinssejä myydään myös kaikki pinssit kattavassa setissä, jolloin yksi pinssi on ilmainen!

 

Girl Gang -mallistomme juhlii naiseutta, jolle ei ole yhtä määritelmää. Siksi juhlimisen ohella tämä tyttöjengi kamppailee, jotta maailma voisi olla tasa-arvoisempi. Meidän mielestä jokaisella pitäisi olla mahdollisuus olla omanlaisensa voimanainen.

Arvostamme tasa-arvon eteen tehtyä työtä, mutta myös tiedostamme, että tehtävää on vielä. Päätimme ottaa haasteen vastaan, ja siitä syntyi Girl Gang -mallisto. Se on meidän oljenkorsi kohti tasa-arvoisempaa maailmaa. Jokaisen pitää voida toteuttaa naiseuttaan mitä ikinä se onkaan ja samalla kokea olevansa upea ja vahva. On voimaannuttavaa ja etuoikeutettua, että voimme työllämme tukea meille tärkeitä arvoja. Olemme ylpeitä siitä.

Säkin voit tulla meidän Girl Gangiin, vahvojen naisten jengiin. Näytetään, mihin kaikkeen upeaan me tällä tyttöenergialla pystytään!

Lisätiedot

Paino 0.04 kg