Sport Culottes

109,00 

Näiden housujen materiaali on Coolmax (100 % polyester) ja sen on valmistanut Orneule Orivedellä. Ompelutyö on tehty Nokian Neulomolla. Housujen vyötäröllä on Uhana Design logokuminauha, joka on valmistettu Virroilla, Killinkosken kylässä. Sivusaumoista löytyy tietysti taskut.

Coolmax sopii erityisen hyvin urheiluvaatteisiin. Kuitu ei ime kosteutta sisäänsä, vaan ollessaan ihoa vasten siirtää kosteuden pois ihon pinnasta

Poista
Tuotetunnus (SKU): TP133 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Näiden housujen materiaali on Coolmax (100 % polyester) ja sen on valmistanut Orneule Orivedellä. Ompelutyö on tehty Nokian Neulomolla. Housujen vyötäröllä on Uhana Design logokuminauha, joka on valmistettu Virroilla, Killinkosken kylässä. Sivusaumoista löytyy tietysti taskut.

Coolmax sopii erityisen hyvin urheiluvaatteisiin. Kuitu ei ime kosteutta sisäänsä, vaan ollessaan ihoa vasten siirtää kosteuden pois ihon pinnasta. Se on helppohoitoinen ja tunnultaan pehmeä. Coolmax on konepesun kestävää ja kuivuu nopeasti.

Pesu 60 asteessa.

Inspiraationa Uhana Sport -mallistolle ovat itsenäiset naiset, joilla on monta rautaa tulessa. Aktiivinen elämä vaatii vaivattomia luottovaatteita, jotka sopivat moniin tilanteisiin. Uhana Sportin vaatteissa voi vetää tiukan treenin tai pitkät päiväunet, tai vaikka molemmat – mitä kehosi sillä hetkellä tarvitseekaan. Uhanan filosofiassa hyvinvointi ja liikunta kuuluvat kaikille!

Lisätiedot

Paino 0.35 kg
Koko

, , , ,