Ale!

Girl Gang Forever kassi

15,00  10,50 

Kassi on painettu Reilun kaupan kassille ja se on valmistettu Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Intiassa. Painatus on tehty Suomessa Tampereella.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) TP415 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kassi on painettu Reilun kaupan kassille ja se on valmistettu Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Intiassa. Painatus on tehty Suomessa Tampereella.

Materiaali: 100 % Reilun kaupan puuvilla. Vahvuus 125-135 g/m2.

Kasseihin on ommeltu Reilun kaupan puuvillamerkki.

Kassin koko: leveys 35 cm, korkeus 40 cm. Kannattimet 57 cm pituus ja 2,5 cm leveys, olalle pujotettavissa.

Printti: 19 cm x 27 cm, painatus Tam-Folio.

Energian säästämiseksi pese kassi 30 asteessa nurinpäin käännettynä. Energian säästämiseksi myöskään rumpukuivausta ei suositella. Tuuleta tarpeen mukaan ja kierrätä käytön jälkeen eteenpäin.

 

Naiseus on supervoimaa.

Girl Gang -mallistomme juhlii naiseutta, jolle ei ole yhtä määritelmää. Siksi juhlimisen ohella tämä tyttöjengi kamppailee, jotta maailma voisi olla tasa-arvoisempi. Meidän mielestä jokaisella pitäisi olla mahdollisuus olla omanlaisensa voimanainen.

Arvostamme tasa-arvon eteen tehtyä työtä, mutta myös tiedostamme, että tehtävää on vielä. Päätimme ottaa haasteen vastaan, ja siitä syntyi Girl Gang -mallisto. Se on meidän oljenkorsi kohti tasa-arvoisempaa maailmaa. Jokaisen pitää voida toteuttaa naiseuttaan mitä ikinä se onkaan ja samalla kokea olevansa upea ja vahva. On voimaannuttavaa ja etuoikeutettua, että voimme työllämme tukea meille tärkeitä arvoja. Olemme ylpeitä siitä.

Säkin voit tulla meidän Girl Gangiin, vahvojen naisten jengiin. Näytetään, mihin kaikkeen upeaan me tällä tyttöenergialla pystytään!

Myydyistä tuotteista lahjoitamme 1 euron per tuote Naisten Linjan tukemiseen.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg