Tuotetiedot

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Rakastamme kauniita kankaita ja neuloksia, jotka ovat miellyttäviä iholla ja tuovat pukeutumisen iloa. Toivottavasti tästä vaatteesta tulee sinulle yhtä rakas ja se palvelee sinua näillä hoito-ohjeilla pitkään. Mikäli materiaaleista tai hoito-ohjeista herää kysymyksiä, ota yhteyttä meihin, niin autamme parhaamme mukaan.

Valitse villalle, silkille ja muille herkille materiaaleille niille suunniteltu hellävaraisempi pesuaine, joka ei sisällä valkaisuaineita ja entsyymejä. Silkkiä ja villaa sisältäviä vaatteita ei tule liottaa pitkään vedessä. Ennen pesua kannattaa vetoketjut  ja napit sulkea, nauhat solmia sekä tarkistaa, ettei taskuihin ole jäänyt mitään ylimääräistä. Kuivata luonnonkuituiset vaatteet aina sisällä, suojassa värejä haalistavalta auringonvalolta.

Merinovilla | Villa hylkii luonnostaan likaa ja bakteereita, ja pelkkä tuuletus usein riittääkin hoidoksi. Vesipesun tarpeessa oleva villa vaatii hellävaraisen 30 asteen villapesun ja kuivauksen tasossa. Pehmeälle villalle on ominaista kerätä luonnollista pientä nukkaa, mutta on helposti poistettavissa käsin tai villatuotteiden parhailla ystävillä, kashmirkammalla ja nukkaleikkurilla. Säilytä villatuotteita mielellään viikattuina ja suojassa hyönteisiltä.

Silkki-puuvilla sekoitteet ja silkki | Nämä ylellisen pehmeät ja hengittävät materiaalit ovat lämmönsiirtokykynsä ansiosta viileitä kesällä ja lämpimiä talvella. Niille riittää monestikin pelkkä tuuletus, jos vaatteessa ei ole näkyviä likatahroja tai erittäin voimakasta hajua. Tarvittaessa pese puuvilla-silkkiset tuotteet nurinpäin 30 asteen hienopesuohjelmalla. Silitys yhdellä pisteellä vaatteen nurjalta puolelta, kankaan ollessa vielä hieman kostea. Silkkivaatteille suosittelemme hyvin hellävaraista käsinpesua ja kuivausta henkarissa.

Triasetaattisekoitteet | Triasetaatti (Soalon™) on muuntokuitu, jonka raaka-aineena käytetään puhdasta selluloosaa. Japanissa valmistetut kankaat ovat triasetaatin ja polyesterin sekoitteita. Niissä yhdistyy miellyttävä silkkimäinen tuntu, kestävyys ja helppohoitoisuus. Suosittelemme Sleek-tuotteille  40 asteen hienopesua ja silitystä kahdella pisteellä ja Waffle-tuotteille 30 asteen hienopesua ja silitystä yhdellä pisteellä.